نکات مهم در مصرف گوجه سبز
بازدید : 59 | شنبه 06 آذر 1395 - 10:45
farimah
ارسالی ها : 5
عضویت : 4 /9 /1395
نکات مهم در مصرف گوجه سبز

* زیاده‌روی در مصرف آن ممکن است که سبب دل درد و نفخ شود.

* خواص گوجه سبز نرسیده به علت داشتن اسیدهای مختلف بیشتر از میوه‌های رسیده است و در عوض نفخ آن هم بیشتر است. مصرف گوجه‌سبز آلوده سبب بروز مسمومیت‌های گوارشی می‌شود.

* همچنین مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندان‌های مصرف کننده ایجاد می‌نماید.

اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند.

ارسال پیام نقل قول تشکر



برای ارسال پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پرش به انجمن :